söndag 30 september 2007

pratglad tjej

Noras natt var inte den bästa...
Klockan ett vaknade hon och var ledsen, jag försökte söva om men det gick inte. Upptäckte då att det var blött i sängen, allt kiss hade runnit ur blöjan!!! Efter ombyte försökte jag lägga henne i vaggan, men icke. Hon fick en slurk mat och somnade efter det.
Klockan fyra vaknade hon igen och det gick inte att söva om, efter en halvtimme gav jag henne en slurk till och hon somnade en stund senare.
Klockan sex vaknade jag av hennes joller, jag kollade i vaggan och hon var klarvaken! blä, tänkte jag och somnade om! Halv åtta vaknade jag igen av hennes joller...
Bra att hon kan leka på egen hand!!!
I köket ser det ut idag precis som igår... Kommer vi någonsin bli klara?! Hoppas att det händer lite imorgon.
Detta har mest varit en fikadag. Bland annat kom några vänner kom med en lite försenad födelsepresent till Nora: En toksöt hund som fick en given plats på hennes byrå!

lördag 29 september 2007

hund, mossa och regn

Jag startade dagen med att dra iväg till skogen med hunden. Vi var inte ute särskilt länge, regnet passade naturligtvis på att ösa ner just då!
Jag "plockade" iallafall lite mossa som jag sedan satte runt ljungen i våra amplar och blomlådan (i ösregn!). Ikväll har jag tänt några ljus ute på trappan. Var bara tvungen att göra lite mysigt i ruskvädret.
Nora fick bara mat en gång inatt, hon var dock vaken en hel hög med gånger. Hoppas att det blir bättre på den fronten snart... Jag lider inte så mycket av det längre, har liksom vant mig med att vara vaken halva nätterna!

bildtest!

Sitter här med liten i famnen. Måste bara försöka lägga ut en bild innan jag lämnar datorn för att leka lite med henne!

äntligen!

Äntligen har jag tagit mig för att fixa en riktig blogg! Vet inte alls hur detta ska gå, men jag provar så får vi se!