onsdag 29 april 2015

sjukstatus

Kaffe, kanelbulle, Arne Dahl och lite paracetamol. Det ska nog ordna sig det här. Så länge jag håller mig lugn och stilla så känns huvudet rätt okej. Febern är väck och halsen känns bättre.

måndag 27 april 2015

Förkyld. Eller?...

Döende. Ryggläge i sängen sedan igår klockan 19.00. Halsont, huvudvärk, muskelvärk, ledvärk. Nu ska jag åka och hämta mina barn på skola och förskola. Jippi.

söndag 26 april 2015

Kalasigt!

Nora fyllde åtta år i fredags. Hon fick en ny cykel. Ingen fotbroms och 24 växlar, det känns sådär men hon har övat på Ängstigen hela helgen och det går jättebra!

Idag har vi haft barnkalas i Laxåhallen. Alldeles fantastiskt bra upplägg, först vilda lekar i en timme och sedan fika hemma. Smidigaste kalaset vi har haft tror jag! Jätteroliga och bra presenter fick hon också!

onsdag 22 april 2015

Semesterminnen

Första fotoboken är klar, dags för nummer två. En överraskning till någon som jag hoppas och tror kommer att bli väldigt glad, och överraskad!

tisdag 21 april 2015

Dropbox

Jag och mitt otroliga teknikintresse... Idag är det dropbox som testas. Alla bilder från semestern är nu lagrade på mitt konto och jag håller på och laddar upp dem på önskefoto.se på en padda.

Jag löser ju det här trots att en dator har kraschat och att den andra hänger sig heeela tiden! Snart har vi en ny fin fotobok att bläddra i!

lördag 18 april 2015

Syskonkärlek!

Ena stunden som hund och katt och i nästa stund uppkrupna i soffhörnet tillsammans. Mina hjärtan!

storstädning!

Jag städar handväskan efter onsdagens cirkusbesök... Harry deklarerade glatt att kamelerna kunde äta upp popcornen som missade handväska och hamnade på marken.

Nytt drömjobb

Skulle kunna tänka mig att jobba lite i sommar...

torsdag 16 april 2015

Lycklig!

Lycklig så att det gör ont i hjärtat. Min stora fina tjej ligger i sin säng och läser. Själv. Det är första gången. Hoppas, hoppas att läslusten har kommit för att stanna!

Själv har jag läst på tok för lite senaste tiden. På semestern hann jag dock igenom en hel liten hög med pocketböcker och mamma lånade mig "Stalker" igår så...

tisdag 14 april 2015

Nöjd!

Mobilanpassad bloggvisning och ny app att blogga med, perfekt! Nu natta efterresantrötta thaibarn och kanske kanske hinna/orka titta lite på svtplay, härligt!

Saknar!

Semester, lata dagar, ledighet, sol och värme. Drygt 10 månader till nästa resa, nedräkningen har startat!

Nu då?!!

Harry fyller fyra år idag! Ny stor cykel, ballonger, tuschpennor och pannkakstårta  har han fått från oss. Och både mormor och farmor har varit här och fikat trots att kalasen inte blir förens i helgen!

måndag 13 april 2015

Snyggo!

Hittar man ingen mössa kan man ta skidglasögon istället så det så!

Testing

Jag har problem med blogg-appen. Lyckas inte lägga upp bilder som jag vill. Testar utan bilder för att se om det går.

måndag 6 april 2015

Det går bra nu...

Eventuellt en liten datorkrasch så här efter resan. För många bilder på en gång kanske. Det är förövrigt det enda vi använder våran dator till.

solsken hos mig!

Nästan 17 timmar efter att vi lämnade hotell Holiday villa på Koh Lanta i ett soligt Thailand landade vi i kvällssol på Arlanda airport i Stockholm, Sverige.

Hotell Quality airport i Arlandastad får klart godkänt för inkvarteringen i natt, trots att vi nästan inte hittade in. Välsorterad frukost förstärker betyget. Massor av frukt, Nora startade dagen med fyra kivihalvor bland annat!

Nu sitter vi i silverbilen påväg hem till Laxå-smedjegatan som Harry säger. Solen skiner på oss nu också, härligt! Mindre härligt att jag var tvungen att skrapa rutorna först...

lördag 4 april 2015

Glad påsk!

Påskharen hittade till rum 102, två välfyllda godisägg hittade vi. Nu eftermiddagsvila i skuggan med bolibompa och godis. Mamman och pappan njuter av sista solen under tiden.

fredag 3 april 2015

Kusinernas bunge!

10 meter till poolen och 50 till havet. Och mysigaste verandorna i Thailand. Me like!

Nakara

Idag skjussade vi barnen till farmor och faster och åkte sedan för att titta på boenden till nästa år. Vi hittade en lägenhet som det kanske blir, det känns bra!

Nu lunch i skuggan på deras hotell med underbar utsikt på Long beach och havet.