fredag 14 december 2007

äntligen kök!

Nu har jag släpat upp nästan alla köksprylar från källaren, det känns sååå bra! Nya köket är helt underbart, långt bättre än vad jag ens hoppades på innan vi började! Tur är väl det för vägen hit har ju varit ganska lång... Hur som helst är jag väldigt glad att vi gjorde slag i saken för det gamla köket var i minsta laget.

2 kommentarer:

Carina sa...

Hej, hittade hit via en inredningstråd på familjeliv. Upptäckte att ert nya kök är väldigt likt så som vi planerat att vårt ska bli i planlösningen. Skulle vara kul att även se bild på matplatsen. Tycker mig skymta en soffa på en av bilderna är det öppet mot vardagsrummet eller? Har ni flyttat köket till ett annat rum eller bara gjort större? Skulle kunna dränka dig med frågor men börjar så ;) Skulle gärna se en bild tagen från ugnen och bort mot barväggen (eller vad man kallar det)
/Carina

Malin sa...

Köket är kvar på ursprungsplatsen men väggen mot vardagsrummet är borttagen. Matbordet ska flyttas dit (ut från gamla köket). Där soffan är nu, ska vår matplats vara. Det återstår lite småfix i köket samt möbelinköp innan vi är klara!
Fråga på du, jag är bara jätteglad att någon ser mitt älskade kök!
Bild kommer, jag lovar!