söndag 2 mars 2008

fest!

Igår var vi på fest, min "plastpappa" har fyllt 50 år så det var honom vi firade. Mycket sång blev det. Jag vet inte om jag förut varit med om att sjunga födelsedagssång fyra gånger för ett och samma födelsedagsbarn på en och samma tillställning!)

God mat och gott i glasen, en lyckad fest helt enkelt. Micke var inte helt nöjd med att vara den som hade hand om bilnyckeln, han muttrade ett antal gånger att han minsann hade åkt 130 mil för att få hem det vi andra nu fick smaka på...
En liten skara glada barn fanns det där också. Sex stycken barnbarn har de tillsammans hunnit samla på sig. Den älsta är 3 år och 4 månader, den yngsta 3 dagar (fyra idag)!
De större av dem hittade ganska snart både vindruvor, godis och "kex" som Hampus kallade chipsen...
Min "plastbror" Henrik och hans flickvän fick utstå ett förhör om sin senaste utlandsvistelse. De är nyss hemkomna från en Thailandsresa och vi är liiite sugna på en sådan vi med. Vet dock inte om jag törs ge mig iväg men liten. Med deras tjej på 2 ½ år hade allt gått jättebra, kanske skulle det göra det för oss också? Vi drömmer vidare...
Vår lilla tjej höll sig vaken till klockan 22.00, då fick hon välling och somnade sedan till "August och Lotta" (i lokalen fanns en man som verkligen ville att vi skulle sjunga!) Hur som helst hoppades Noras mamma och pappa på sovmorgon idag, men icke! Klockan 06.30, alltså tidigare än vanligt, öppnades de stora blå. N. var redo att utforska en ny dag! Men men, när man väl är uppe så känns det helt okej. Jag hoppas dock på att få vila en liten stund senare idag.

1 kommentar:

Hanna sa...

Ingen sovmorgon här heller. Åt han många "kex"? Nu är H och B hos grannen och leker. Jag njuter! Kram