måndag 21 april 2008

veckoblogg

Kan man väl säga att detta har blivit... Svårt att hinna med att skriva, det finns så mycket annat man vill/måste göra.

Det fungerar kalasbra för oss med jobb och föräldraledigt. Vi har haft lite diskussioner om vem som ska sköta vad, men nu känns det som att vi har hittat våra nya roller. Jag trivs med att jobba och Micke trivs med att vara hemma = frid och fröjd!

Fotbollsspelare kallar jag mig nu. Har tränat en hel massa gånger och känner att jag är på gång! Har ont i hela kroppen men är ändå lycklig, jag gillar verkligen fotboll!!! Ibland lyckas jag med någon liten grej på träningen (exempelvis en mottagning eller ett skott) och då blir jag glad. Tyvärr händer det inte så ofta ännu...

Förra veckan passade jag på att vara en bra mamma och ta med min lilla tjej på öppen förskoleverksamhet. Vi hann med så väl den kommunala som den kyrkliga, det är trevligt tycker vi!

I lördags visade M prov på sina matlagningskunskaper, bakade pizza i klass med Ivan (och det mina vänner är inte dåligt vill jag lova!). Det, godis och annat onyttigt käkade vi till körslaget, veckans höjdpunkt. Heja, heja!

Hoppas att alla mina läsare har råd att rösta iallafall en gång på vår kör på lördag. Komihåg att det bara kostar 6:- (typ, va?!) och tänk vad roligt om de kan få fortsätta sjunga i tv!

På söndagseftermiddagen invigde Nora och jag vårt nyaste inköp, på en myspromenad med halva släkten! Vi åkte till Trystorps ekhagar (tror att det är det riktiga namnet!) där vi träffade kusinerna från Kumla, och moster förstås, samt min pappa med fru och tonåringar.Med massor av fika i ryggsäckarna knatade vi runt under de gamla ekarna. Uuunderbart! Vackert väder, trevlig sällskap och hav av vitsippor. Det är en liten pärla inte långt hemifrån. Jag älskar sådana utflykter.


Nora sitter bekvämt i den, för oss, nya bärstolen.


Kille med mycket spring i benen poserar för alla med kamera och mobil...


Smakar lite på löven. Hmm, ek kanske?!!


Arkivbild på ett annat provsmak. Hmm, potatis kanske?!

1 kommentar:

Hanna sa...

Vilken gullunge ni har! Smaskigt med potatis, speciellt rå...