fredag 25 juli 2008

arbetsvecka=sol?!

Så var första arbetsveckan avklarad och som rubriken antyder undrar jag nu: måste det vara sol bara för att jag jobbar?!

Både tisdagen och onsdagen funderade jag på om jag inte borde be om ledigt på torsdagen, till slut kom jag (tyvärr!) fram till att jag inte vågade (har inte fått underskrift på Thailandssemestern från chefen änu...).
Idag har jag iallafall haft "ledig fredag", det har vi alla eftermiddagsveckor och det är alldeles underbart! Vi bestämde igår eftermiddag att vi skulle dra till Skara Sommarland, sagt och gjort!
Perfekt väder, vi har badat massor! N har åkt vattenruschbana (med mammas sällskap ibland!) M och jag passade på att grilla oss när liten sov middag. En bra dag helt enkelt!
Inatt ville tjejen inte sova i sin säng, tyvärr inte heller i mammas och pappas säng... Mellan tre och halv sex var det fullfart, glad/ledsen/busig/trött det skiftade många gånger. Somande gjorde hon lutad mot mamma pillandes på några tunna bomullsband, gosfia!
Trots detta har hon varit pigg och glad hela dagen. Somnade varesig på vägen dit eller hem. Jag hoppades på att hon skulle somna på vägen hem så vi kunde stanna och käka glass vid Göta kanal, men icke!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Om det krävs att du arbetar för att vi ska få sol så tycker jag att du ska jobba mer! Låter som en skoj dag med vatten och sol. Fanns det några nya rutchkanor?
Kram Hanna

Malin sa...

Haha! Jag jobbar fm nästa vecka så du vet!
Såg inga nya kanor för vuxna, men i barnpoolen fanns det många roliga!