lördag 23 augusti 2008

massor av lek

Ett långt och mycket trevligt besök på Skojlandet blev det igår. Lilla N inledde vistelsen med att sova och var först lite tveksam och undrande när hon vaknade. Hon fann sig ganska snart och ägnade sedan en del tid till att rutsch i diverse olika banor/kanor.
Hemma pysslade pappan uppe på taket. Tyvärr trampade han igenom (och hamnade på vinden!!!) lite ont i benet fick han men vad är väl det mot allt arbete det innebär att ha hål i taket! Idag har han bytt ut den ruttna sponten mot ny och fräsch och nu är det dags att lägga ny papp på färsta kvarten av taket. Sedan är det bara resten kvar...
N och jag har tittat på Agillity på förmiddagen, uppskattat av oss båda, det ser sååå roligt ut. Kanske skulle ta och köpa/bygga några hinder till mig och Melker i trädgården. Vi har ju gått grundkursen så lite kan vi ju.
I eftermiddag ska vi (N och jag alltså!) åka på trädgårdsauktion i Vilan i Vretstorp. En alldeles underbar trädgård, innehavarna är nära vänner till min mor och "morfar Jan". Det kommer auktioneras ut växter som medlemmarna i Hallsbergsträdgårdsamatörer har skänkt, pengarna går sedan till deras förening.
Vi får sällskap av min syster och lilla systerdotter, det ska bli trevligt. Vi hoppas såklart på massor av trevliga fynd!
Bilder från gårdagen:
Hanna och Hampus högst upp i den stora luftrutschen Nora och "tiger"mormor (kolla in paprikan fröken tuggar på!) Lycklig sötnos mumsar hemmagjord björnbärssmothie hos mormor, behöver jag tillägga att det blev duschen efter denna måltid?!

3 kommentarer:

Vita Damen sa...

...datorer... P och jag träffas oxå bara på msn....nu sitter vi med varsin..småbarnsföräldrar.

Hanna sa...

Härlig björnbärssmurf!!!
Sötnos är ju bara förnamnet på den ungen.
Kram moster Hanna

Hanna sa...

Men du, det syns och alla som inte har en snopp hängande mellan benen märker det du gör!!! Det är den där störningscellen som gör att de inte har förmåga att uppskatta att du som kvinna faktiskt lägger ner massor av tid och energi på att de ska må bra och att hemmet ska vara beboligt. Jag älskar dig!
Storasyster