onsdag 6 augusti 2008

Noradag

Imorse vaknade lilla fröken klockan sex och tyckte absolut att alla andra också skulle göra det! Hon busade runt i våran säng ungefär en timme innan jag gick upp och fixade frukostgröt.

Gröt som hon såklart äter själv, idag fick även håret smaka... Först av skeden men sedan smörjdes den även in med lilla handen! Då blev det avklädning och ett besök i duschen men först hann lilla nakenrumpan kissa på badrumsvågen...
Ibland skulle jag vilja ha ett tålamod till, alternativt en reservmamma att kalla in när jag börjar tröttna!
Efter morgonpromenaden (gemensam för hela familjen minus en katt) gick N och jag till lekparken. Så mysigt att ha nära till den. Vi var, och är nästan alltid, själva där. Efter lekparken tog vi en cykelrunda i väntan på att "Killevippen" (öppnaförskolan) skulle öppna.
På Killevippen träffade vi många kompisar, trevligt för både stora och små! Det var ett tag sedan vi var där så det var kul att ses. Nora imponerade på mig genom att själv klättra upp och åka ner i rutchkanan.
Tjejen somnade gott i vagnen på väg därifrån klockan 12, då var det bara för mig att äta lunch och dra till jobbet. Lite jobbigt kanske men samtidigt helt underbart att komma till jobbet och känna att man verkligen tagit tillvara på dagen. Hon är det bästa som finns!

1 kommentar:

Katarina sa...

Ha ha...jag skrattar gott åt beskrivningen och bara ler.....
Det är bara gulligt....det kommer du i alla fall tycka att det var sen...när hon är 13 och har lika stora fötter som du har....Jag minns det där med äta själv å så rakt in i duschen.....fniss....kiss lite här o där har man ju också fått torka....skratt....
Lilla Nora är helt bedårande söt och verkar vara en helmysig liten bäbis.....(Jag tycker att alla under 5 är bäbisar....:)

Vilket jobb ni gör i trädgården!
Jag som tycker vi har kommit långt....och sågat ner ett äppelträd......hi hi...

Hoppas lampkjolen kom fram som den skulle.
Ha en härlig dag och välkommen tillbaka! (Ta med lilltrollet i så fall....jag älskar att få bygga lego en liten stund, prata larvigt och slå knut på mig själv...;)

Kram katarina