lördag 2 augusti 2008

trädgårdsarbete

Veckan har gått fort, mycket sol och bad har det blivit. Mina ben är alldeles fulla av röda små bett, vattenloppor... Tur att N verkar ha klarat sig bättre.

Idag har vi haft fullt upp.Micke satt uppe halva natten och väntade på grävmaskinen han hyrt över helgen. Hoppades in i det sista att han skulle hinna testa redan igår men så blev det inte... 00.30 kom den och vid den tiden blir man nog inte så poppis om man kör grävmaskin i trädgåren!
Klockan nio lämnade jag Nora hos hennes farmor och farfar och sedan dess har det hänt mycket. Vi är klara med allt det som vi absolut ville hinna och börjar nu med det som vi önskar hinna. Känns som om vi har ganska gott om tid så vi kommer nog att vara ganska nöjda när kvällen kommer imorgon!
Nu ligger tjejen och sover, somnade utan att säga ett knyst. Melker sitter i bilen och väntar på kvällspromenad, Micke "leker" med grävmaskinen och jag sitter här och pustar ut.
Oj vad glad jag är att jag jobbar på en fabrik, skulle aldrig orka med att jobba ute. Jag är trött överallt i hela kroppen, vi kommer att somna sött ikväll min kära och jag!
Nu ska jag gå ut och göra ett sista ryck, bilder från idag kommer en annan dag kameran ligger nämligen ute i traktorn. Jag hoppas att en bild är lite finare än de andra, den på mig när jag gräver! Det trodde ni inte att jag skulle få/våga men visst har jag gjort det, kan till och med tala om att det var lite skojigt!

1 kommentar:

Vita Damen sa...

Spännande och se vad ni gör på gården, såg förut i dag att ni arbetade för fullt! Jag vinkade men du var nog i helt andra trädgårds tankar..../j