torsdag 11 september 2008

veckorapport

Den här veckan har vi (jag och Nora) hunnit med två långpromenader med K och E, så skönt att komma ut och gå/prata. Vädret har varit helt okej båda gångerna men snart är det allt dags att ta fram vantar till lillan, iskalla små fingrar är det när vi kommer hem.

Igår var vi ute i trädgården och städade lite. Jättesnälla Andreas som hjälpte till med takläggning kom med sin traktor och hjälpte oss med alla stora stenar. Nu är det fint nästan överallt där ute!
Vi har försökt ladda hem "gamla" Arnfilmen. Vi tänkte värma upp med den idag inför morgondagens besök på bion och nya filmen. Tyvärr har det gått sådär, har vi tur kan vi snart börja titta men jag har uppstigning klockan 4.30 imorgon igen så det blir nog inte hela filmen ikväll...
Annars leker livet! Veckorna springer fram och vi har fullt upp att hinna med! N börjar friskna från förkylningen, favoritlekar just nu är att gosa med katten, låssas prata i telefonen, plocka med allt som går att hitta i ett kök och att öva påklädning. Hon älskar sina dockor och släpar på sin docksulky överallt (på mamma/pappa, i sängen, i soffan osv)

Inga kommentarer: