tisdag 21 oktober 2008

godnatt älskling!

Det är inte svårt att njuta av vardagen när allt flyter. Självklart finns det både bättre och sämre dagar men idag har vi haft en riktig kalasdag.

Hela familjen är lite förkyld och hängig så vi har bara varit hemma och myst. Vi har kollat på traktorn genom fönstret (kommunen sopade vägarna) N klättrade upp på fönsterbrädan (!) och klappade på rutan när traktorn passearde.
Vi har lagat mat och diskat tillsammans, stora tjejen badade i diskbaljan! Tror att det bara har hänt en gång förut och om jag miss rätt så var det lika blött i köket den gången...
Nu ligger tjejen i sin säng och sover. När jag frågade om hon skulle säga godnatt till Melker innan läggdags, knatade hon iväg och pussade honom mitt på nosen! Det värmer i mamma/matte hjärtat. Hon tycker verklligen om honom, även om hon är ganska elak ibland. Igår jagade hon honom med golvskrapan från badrummet och skrattade som en tok...
En kväll som denna säger vi godnatt till lamporna i rummet, godnatt till allt "där ute", drar ner rullgardinen, lägger henne i sängen, stoppar om och säger "godnatt ses imorgon" och går ut, sedan sover hon. Som sagt, inte svårt att njuta alls!

Inga kommentarer: