fredag 21 november 2008

tröööött

Vi har en liten fröken som inte vill som mamma och pappa... När det blir läggdags blir liten till en duracellkanin som far runt som en tok. Vi vet inte vad vi ska ta oss till. Hoppas, hoppas att det blir som innan snart!

Som det ser ut nu har vi en halvtimmes fight med henne för att få henne att slappna av, när det väl är gjort så går det ganska fort. Dock måste vi stanna kvar och gärna hålla en hand på hennes rygg tills hon sover. Det är så frustrerande att se hur svårt hon har att komma till ro. Det tar på krafterna, jag blir sååå trött när jag sitter där och väntar ut henne.
Idag har jag möblerat om i hennes rum, det knakar väldigt mycket i golvet där sängen stod tidigare, vilket har väckt henne många, många gånger. Det slipper vi nu, alltid något...
Idag har vi åkt pulka, det är en riktig favorit. På vägen hem sa N "paave" och pekade, alla fattar väl att det betyder lekpark?! Så där var vi och åkte rutschkana, en annan storfavorit. Snö och kyla gjorde kanan toksnabb, jag trodde att hon skulle bli rädd/ledsen, men icke! Fullfart tills mamman tröttnade.

1 kommentar:

Hanna sa...

Ut och lek henne skittrött! Kanske ska liten sova kortare på middagen?!? Duscha/bada på kvällen för att slappna av. Läs godnatt saga osv. Jag VET hur det är.
kram