söndag 14 december 2008

hemma!

Så var det vardag igen... Micke har börjat jobba igen så nu ses vi nästan inte alls! Jag har dock varit ledig idag, pga av arbetsbrist. Gott att vara hemma och ha betalt men naturligtvist inte alls bra att vi inte har någon orderingång. Ledig på torsdag igen om det inte händer något nytt.

Idag har vi gästats av syster Hanna med barnen H och E. Mycket trevligt och rent av nödvändigt då jag hade klipptid klockan tre och M började jobba två. N och H har lekt riktigt bra, otroligt vad fort tiden går, snart är de stora och klarar sig själva!
Sedan vi kom hem i söndags har jag annars pysslat med julgran och pynt samt försökt minska tvättberget i källaren. Något känns liiite roligare än det andra, gissa vilket?!
Granens "gamla vanliga" plats funkar inte längre. Jag fattar inte hur jag tänkte när vi möblerade rummet, granens plats är ju typ det viktigast! Nu har den fått en ny plats, intryckt i ett hörn. Det funkar trots allt ganska bra och döljer faktiskt åretsgrans fel och brister, inget ont som inte har...
Efterlysta bilderna kommer här! Micke och Nora bland fiskarna på "Freedom beach" (mååånga blå/gulrandiga)
N väntar spänt på nästa våg, hon älskade havet. Långtailbåtresenärer, medhavd flytväst användes två gånger (tur och retur!)

Ingen superfilm men iallafall ett smakprov på N:s simhopp! Många gånger hamnade hon under ytan men det tycker hon bara är kul!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Nu har jag ju sett bilderna en gång redan men jag gillar dom i alla fall inte. Skitfula och skittråkiga!
/avundsjuk syster (du fattar att jag skämtar va?)

Anonym sa...

Ser att ni är hemma igen,ser att ni har haft det bra.Lite avis på solbrännan, vi hörs.Malin W

Amor vincit omnia sa...

Välkomna hem igen..åhh det ser ju underbart ut på bilderna,skulle inte vara fel alls att åka bort från detta slask nu.Hoppas att ni hade det bra.. Julkramar från Ewelina

Hanna sa...

Tjoho! Någon hemma? Jag har en utmärkelse till dig på min blogg!
Kramar