måndag 26 januari 2009

sju till fyra

Det är mina nya arbetstider. Vet inte hur länge, vad jag ska göra eller vilka som jobbar där men jag vet att jag skulle ha börjat idag men fick lov att vänta två veckor. (Det är på samma företag och i samma byggnad men på en annan avdelning.)

Det är många, många tankar som springer runt i skallen nu. Jag vill jobba dagtid, det har nästan bara fördelar men hur lätt är det att glädjas när det ställer till det med dagis mm? Vi har en tid för inskolning som vi skjutit fram till den 2 mars från 7 januari, men detta till trots finns det inte plats för vår lilla skrutta nu! Hmm känns en aning konstigt men det är väl bara att acceptera och försöka komma på en annan lösning.
Jag räknar och funderar på hur många procent man vill/ska jobba. Vi har föräldradagar kvar, de kanske ska börja minskas på? M jobbar 6-14 och 14-22, N kommer alltså varannan vecka gå ganska långa dagar och varannan vecka väldigt korta... Ja som ni förstår så finns det massor att fundera på och snart ska jag sova, hur ska det gå till?! Imorgon förmiddag får vi slutgiltigt besked från förskolan, håll tummarna att det ordnar sig...
Eftermiddagen har allt detta till trots gått riktigt bra. Hund, katt och barn har lekt tillsammans och jag har lagat mat, bakat, plockat och diskat. Vi har också varit hos glasmästaren och köpt en ny spegel till mitt sängbord som M lagade igår, det har varit trasigt i ca 2 år! (Men nu är det som nytt, är så nöjd.)

1 kommentar:

Hanna sa...

Åh vad bra men vad tokigt att dagis inte vill ha henne ännu. Har ni sagt att hon är toksöt och jättesnäll (man får lov att ljuga lite)
Kram!