söndag 15 februari 2009

alla hjärtan!

Det luktade ljuvligt när jag kom hem i fredags och mitt på matbordet stod en underbar blombukett! Gissa om jag blev förvånad, rörd och lycklig! Tack M och N det gjorde ni bra :-)
Den vita liljan luktar sååå gott! Fredagskvällen tillbringade Nora och jag hos tvårsfirande kusin Lisa i Tivedsskogen. God mat och god tårta, tack, tack! Mr M fick "matlåda" medskickad, den slukade han tacksamt!
Lisa med "sin" nya säng
Tårtan med sötaste ljusen (Storebror Hugo fick blåsa ut dem sedan!)
N lekte sig trött bland alla saker i lekrummet Igår lunch bar det av till Ribbohyttan där N inkvarterades för en övernattning ihop med kusinerna H och E. Morfar L och mormor C tog hand om alla barnen och skjutsade mr M, mig och äkta paret Henriksen till Relaxen på Gustavsvik.
En mycket uppskattad julklapp som dessutom inkluderade middagsrabatt. Tack kära ni, det kändes så lyxigt!
Att få sova till 08.30 i morse kändes också helt ok (om en på en madrass i smalaste laget på golvet hemma hos syster). Frukost intogs på Sveas Café, mums!
Nu väntar pulkaåkning med Tivedskusinerna i solskenet, älskade underbara vinter!

1 kommentar:

Sju Hjärtan sa...

Vilka fina blommor du har fick så gulligt av dem. Blir inte ett dugg avundsjuk på relax dagen....*drömmer mig bort* vi har pratat om det så himla länge att vi ska ta och unna oss nåt sånt men det verkar aldrig bli av tyvärr, får fortsätta drömma ;o) Sko hyllan blev kanon fin i vitt, sån skillnad.