torsdag 12 februari 2009

förskolekompis

Vi har träffat Kerstin och Emelie. När Nora börjar förskolan om en vecka och fyra dagar kommer hon att gå på Emelies avdelning! Kul att känna ett barn, tyvärr är de inte jättebra kompisar(verkligen inte...) men det ordnar sig på dagis säger personalen...

Idag har vi iallafall åkt pulka tillsammans. Det gick sådär, N ville hellre äta snö och E rymde därifrån hela tiden! Snabb som tusan är hon, trots all snö och alla vinterkläder (Nora vill helst inte gå alls i snön!). Sedan blev N jätteledsen.
Hon var ledsen hela vägen hem, ville inte sitta i pulkan, inte gå, inte åka på mammas axlar, inte bli buren... Väl hemma hittade jag iskalla fingrar i vantarna och iskalla tår i skorna, stackars lilla älsklingen!
Kvällspromenaden med hunden blev efter välling och tandborstningen ikväll och då slocknade hon i vagnen! Bara att bära in och bädda ner i sängen, hon vaknade inte ens när jag klädde av henne.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Fast igår var de rätt snälla med varann! ;-) Haha. De var ju det. Förutom att de hellre gjorde annat än att åka pulka. Det var ju tur att vi fick oss ett par åkturer i backen i allafall. ;-)
Nu är det strax dags att gå till dagis. Emelie håller redan på att ta på sig ytterkläderna, byxorna är redan på ser jag.
Hoppas du har en ok dag på jobbet!
Kramen :-p