söndag 1 mars 2009

kalasigt värre

Lördag kl 14.00, kalas! Söndag kl 14.00, kalas! Söndag om en vecka kl 14.00, kalas!

Igår firade vi lilla E som fyllde 1 år i fredags, idag ska vi till morfar Jan som också fyllde i fredags och nästa helg är det kalas här för mig som fyller nästa måndag. Mycket tårta blir det men inte mig emot, jag tycker om sånt!
Igår tog vi en sväng på Mariebergs köpcentrum på förmiddagen. Hann kolla i några nya affärer, men en sur unge, stressad karl, och mycket folk satte stopp för den mesta shoppingen. Hoppas på att komma iväg i lugnare sällskap en annan dag... Gårdagskvällen tillbringade vi i soffan. Vi skippade melodifestivalen och såg på hyrfilm, Patrik 1,5. Jag tyckte den var jättebra, sorglig ibland dock. Min karl valde att vila ögonen...
Bilder från ett färdigt sovrum (som någon efterfrågat) kommer 1211 då det beräknas vara färdigt!! Så här ser det ut just nu: tooomt på väggarna!
ej omklädd sänggavel...
gul vindsdörr, klädhögar på golvet + 70 talsbrun halldörr!!
Till sist en liten fikabild från Noras rum JAG har virkat! (den fula... den fina har bästa farmorn gjort! Hon virkar på ett större bakverk nu...) Servisen är inhandla på Clas Ohlson, snygg tycker jag!

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag tycker sovrummet är hur fint som helst. Farmorns dammsugare ser nätt och fin ut om man jämför med den tvåfärgade b...korven längst fram i bild. Vi får öva vidare!
Kram