lördag 16 maj 2009

en sjättedel

Vi har börjat måla och snickra nu. Den enklaste väggen, på baksidan, är först ut. Reglat hade vi gjort innan, grundat har vi gjort i källaren och igår täckmålade M och jobbarkompisen O i solen igår. Idag har det snickrats och väggen är nästan klar, det fattas några lockbrädor som ska målas en vända till. Sedan ska allt målas en sista gång.
Sen är det bara fem väggar kvar eller nio om man räknar en pyttesnutt och utbyggnaden också... Fördelen med att ha ett lite konstigt hus är kanske just att man kan dela upp projekt som detta i flera delar, eller?
En vägg utan fönster, perfekt att börja med!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Blir jättefint! Ny adress: ett litet vitt fint hus...
kram och ses imorgon.

Kerstin sa...

Det ser ju riktigt bra ut! :-)
Vad duktiga ni är som jobbar på..
Vill också ha ett hus att fixa med. Finns ju ett ute nu, i vårt område...K-märkta Villa Fridolin...för bara 1950000:-.... Men hur fint som helst... VILL HA!! Men vill inte betala de pengarna för ett hus.
Hoppas ni har en mysig kväll!
Kram kram

Anonym sa...

Vilken skillnad det kommer att bli!! Längtar till vi kan slita bort våran plåt!! Blir det att smyga förbi och se hur det blir färdigt bit för bit. Är tanken att ni ska bli klara i sommar?
//Linda (Emrick&Thyra)

Malin sa...

Vi ska göra klart i sommar, hoppas vi! Undantag för "utbyggndaen", det som vi använder som altan, vi vet inte riktigt hur vi vill ha det med fönster och sånt där.