måndag 11 maj 2009

ljuvlig helg!

Eller vad sägs om att bli bjuden på äppelkaka med vaniljsås klockan nio en söndagsmorgon, och detta hemma hos vänner! Att dessutom åka därifrån med en stor honungsros gör ju inte kalaset sämre, Tack A och M! Nu hoppas jag att rosen överlever, den ser lite hängig ut...
Eftermiddagen tillbringade sedan jag och Maria och Albin i Marieberg. Där inhandlade jag trädgårdsmöbler, äntligen har jag (jag inte vi!) en fikaplats under körsbärsträden. Det blev precis så fint som jag tänkt mig! Nu behöver jag bara fikasugna gäster att ta med dit, Mr M kommer aldrig att gå med på att fika där!
Till N köpte jag två trädgårdsstolar som ska målas vita(!) jag har tittat på dem ett tag och tror att det kommer att bli riktigt bra. De ska stå utanför lekstugan sedan, ja när vi skaffat en alltså!
I lördags var Nora och jag med kusinerna i Tiveden på rally! Stackars pappan kunde inte följa med för han hjälpte till vid besiktningen. Vi hade trevligt, fikaväskorna var många, bilarna höll sig på vägen och regnet blåste bort nästan hela tiden.
Tjejerna i den här familjen är ungefär lika intresserade av bilarna, vi kollade iallafall på föråkarna innan vi tröttnade... Tre stycken alltså, sedan kom det cirka 145 bilar till!
N har varit ganska liten i maten hela helgen men idag verkar det ha vänt, vi hoppas att hon är helt frisk nu. M har semester måndag, tisdag så det blir dagis först på onsdag hursomhelst.
honungsrosen som ska ge oss glädje istället för att sätta taggarna i familjen W/E!
trädgårdsbukett från min mamma!
Blockcitat
fikaplatsen vid körsbärsträden (klicka på bilden så ser ni hur levande de är...)

3 kommentarer:

Therése sa...

Det ser verkligen super härligt ut!

Anonym sa...

Ja vi kommmer å fikar :) Blev ju superfint! Kram M&M

Tessan sa...

åå, vad härligt! Jag kommer gärna och fikar under ert körsbärsträd om du bakar chokolate chip cookies som vi kan smaska på ;)