tisdag 30 juni 2009

ny dag, nya bad!

Klockan 08.10 anlände vi till Kommunalbadet i morse... Jag tyckte att vi skulle stanna till i lekparken här hemma när vi passerade på morgonpromenaden med Melker, men inte! N skull minsann till "önn" (sjön).

Ganska skönt att ha hela badplatser för sig själv faktiskt! Vid halvtio kom det flera, bland annat en jätte stressad tant. Hon cyklade ända fram till sanden, parkerade, rusade ut på bryggan och kastade sig i vattnet.
Att ungdomar igår kväll roat sig med att demontera en sektion av bryggan roade INTE henne... Arg som ett bi samlade hon ihop muttrar och stänger som låg i vattnet. Kanske har vi henne att tacka för att farbror Harry med kollega sedan kom och fixade bryggan.
På eftermiddagen kom Maria och Miranda på dopp i poolen. Tyvärr var det molnigt just då så det var ingen jättesuccé. Efter det har vi målat vägg nr tre för tredje och sista gången, lite små fix runt fönstret är allt som återstår nu. Efter målningen har jag sprungit! Duktiga jag har inte bara tackat nej till glass två dagar i rad, jag har motionerat också! Hoppas att detta är en ny, god och hälsosam vana!
Imorgon blir det Kumlasjön, via skolan i Sannahed. Ska bli kul (om vi nu hinner...) att se storasysters "nya" arbetsplats! Väskan står packad och klar, börjar få rutin på det här nu! (Idag hade jag glömt bestick, Nora fick äta risifrutti med händerna...)

1 kommentar:

Hanna sa...

Åh vad mysigt, riktigt känner grötkladdet mellan fingrarna! Ses imorgon. Kram