onsdag 29 juli 2009

snart, snart...

Sista väggen är påbörjad. Den bajsgula plåten är nedriven och körd till tippen. I garaget ligger de sista plankorna målade och klara. I eftermiddag hoppas jag att "snickaren" bankar klart väggen så att vi kan måla ikväll eller imorgon förmiddag. Sedan är själva huset klart, underbart!("utbyggnaden" är kvar, gul och ful, vi drömmer och googlar glasveranda, vi får se...)

Igår kväll kollades det lite i ett fotoalbum från när vi flyttade in, det var riktigt kul! Jag ska försöka få in de bilderna i datorn så ska ni få se...
I måndags morse skjutsade jag Nora till hennes mormor där hon sedan var kvar tills igår lunch. Jag hämtade en trött tjej hos en ganska sliten mormor... Hihi, kul att hon visar sitt rätta jag även hemma hos andra!Blockcitat
Vi hann inte bara mysa med filmkväll och grillat när vi var barnlediga, på programmet stod en del målning också. När det regnade passade vi på att fylla grannens släpkärra med skräp från källaren och vinden, det känns så bra! Det har varit katastrof både uppe och nere innan.
Mickes mamma har hjälpt till med rensningen av häcken också, lyx! Nu är det bara cirka femton meter kvar, kanske kan bli mitt jobb i eftermiddag (och Noras!).

1 kommentar:

Sju Hjärtan sa...

Åhh det blir ju såå fint hos er *avis* ni är så duktiga, skönt sen va när det äntligen blir klart...om ett hus någonsin kan bli klart?