onsdag 16 september 2009

köttbullar och potatis!

Dagens middag hos oss. Första gången jag lagar det... Jag gillar inte "skolmat" men faktiskt så var det jättegott! Så älskling du kommer att få din favoritmat lite oftare nu:-) Gräddsås, lingonsylt, stekt lök och ättiksgurka serverades till, husmorspoäng?!

Jag är nyduschad efter ett flowinpass hos fullfart i Hallsberg. Riktigt rolig träning, idag var det dock mest tänkt som överraskning för den nyblivna instruktören. Tess som ledde "hälsoprojektet" vi hade på jobbet var det som skulle överraskas, tyvärr blev vi inte fler än två och det blev väl sådär med den tanken... Kul var det iallafall och jobbigt!! Systeryster var också med, jag tror att hon gillade det, kanske kan bli fler gånger!
I källaren finns nu fem färdiga fönster, känns så bra! Nu blir det en liten måleripaus, är så trött på skiten!!! Hoppas att lusten kommer tillbaka snart...
I trädgården händer det också grejer, iallafall i grannarnas! De sliter mest hela dagarna, det blir ljust och fint. Idag har M sågat ned alla träd i "häcken". Nu känns det lite väl öppet men det är mycket finare, något annat ska nog planteras så småning om. N är lycklig för sina nya kompisar, hon tjatar och tjatar om lilla M, den jämngamla tjejen.

Inga kommentarer: