torsdag 10 september 2009

torsdagssysslor

Igår nekade Nora mig en promenad i skogen, hon ville vara hemma. Mamman fann sig snällt i detta, tjejen lekte fint utan mig så jag fick i lugn och ro både laga mat och diska, kul!

Idag bestämde jag mig på jobbet, vädret är alldeles för att vara inne! Hem och hämta hund och unge, på trappan hittades en mormor som också släpades med till blåbärsskogen. En dryg halvtimme plockades det sedan stora fina blåbär innan N tröttnade och vi gick hem. Supersmidig middag lagades, blodpudding, mums! (Tycker N och jag, pappan passar...)
Efter maten väntade veckohandling på ICA, N skulle ju så klart "också affären"(Japp, jag veckohandlar!). Klockan var läggdags när vi kom hem och när liten somnat rusade jag som vanligt en trappa ned.
Boken är snart slut, den är inte direkt bra men den underlättar trots allt målningen... det känns inte helt tröstlöst längre, men nästan! Många målarkvällar blir det, tur att hösten/vintern är lång.
Nu väntar sängen, ville ju egentligen bara tala om hur duktig jag varit idag ;-)

1 kommentar:

Hanna sa...

Måste skaffa mig en apparat att lyssna på ljudbok direkt i örat med. Jag har mååånga skrap och slipkvällar framför mig jag också. Duktiga du! Kram