söndag 21 februari 2010

lastvolym Volvo V70

Hur stort lastutrymme har en Volvo V70n? Svar: 4 resväskor, en emmaljunga scooter och några ryggsäckar (med mjuk formbar fyllning).

Vi har provpackat lite. Bilen står i garaget, nytvättad och fin, så då passade vi på. Nu vet vi med säkerhet att allt får plats.
På Mickes stora väska lastas vagnen upp och ned och mellan hjulen passar min (hmm, syrrans) väska perfekt! Detta tar upp mindre än halva skuffen så brevid detta kommer I och R:s väskor att få plats, lätt!
Runt om och uppe på mosar vi sedan alla ryggor som vi ska ha som handbagage. Den som har en systemkamera i väskan att vara rädd om sitter med den i knät Laxå-Arlanda tor.
(Bra att det funkar med befintlig vagn, tråkigt bara att den mycket fina paraplysulkyn som finns att köpa för futtiga 399:- aldrig kommer att bli min...)
Se upp Thailand, snart kommer vi!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Härliga förberedelser minsann! Jag får njuta av att min väska snart varit där 3 (?) gånger!

Anonym sa...

Ha det gott på resan , sola och bada så myccket ni orkar. Det va +40 i thailand förra veckan berättade din granne. (Gullvi Fägersten)

Finnpajsaren sa...

Åh, när åker ni till värmen?

Malin sa...

Om två veckor! (Och om fyra är det över...)

Hanna: japp tredje gången för väskan :-) och du?!

Finnpajsaren sa...

Jag har en Zapp att låna ut? Svinsmå hjul och inget liggläge men tar ingen plats, hur smidig som helst.

Malin sa...

Tack Jonna, men emmaljungan får följa med (igen) den vet vi att hon gillar så det känns tryggt. Stor, tung och klumpig är den dock...

Finnpajsaren sa...

Ok
ha en superskön resa :-)