söndag 16 maj 2010

jippi!

Kolla in glasverandan!!! Äntligen är vi på gång! Visst känner man hur ljuset flödar in?! Så här kommer det att bli, plus tre fönster rakt fram och ett skjutparti till höger utanför bild.
"förebild"
Första rivdagen till ära är vi rörande överens om allt från golv, fönsterplaceringen, färg(!) och material. Underbart! Jag är lyckligast i världen, hihi!
Festen igår var trevlig, några glas vin serverades, några lådor öl likaså... Min vaniljvodka som jag tog första dropparna ur i förrgår är numera ett minne blott... En halva flaskan äcklig smultonvodka gick också åt (andra halvan har jag tidigare försökt blanda drickbara drinkar med utan att lyckas). Vissa hade det jobbigare än andra i morse skulle jag tro... Själv mår jag finfint!
så här kul var det tydligen inne...
så alla gästerna flyttade ut till barnen som levde om i trädgården!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Om jag kisar med båda ögonen så kan jag se glasverandan framför mig. Prova du med! Nyfiken på vad det blir för golv. och lite nyfiken på hur jubilaren mår idag eftersom han är överens med dig om ALLT!?!
Kramisar

Anonym sa...

Det kommer att bli så fint =) Vi letar just nu efter fönster till våran altan, men har ännu inte hittat några som passar =(( Kram Carro B