söndag 2 maj 2010

vårutflykt

Det börjar nästan bli en tradition, utflykten vi gör till Trystorps ekängar min syster och jag. Med oss den här gången var mamma (och så klart alla våra söta barn som härjar så att ingen ska tro att de hamnat i ödemarker...) men sällskapet har tidigare varierat.
Trystorp är uuunderbart på våren. Vitsipporna bildar hav under de stora knotiga ekarna. Jag åkte dit med en kompis och hennes familj när jag var liten, och att jag kommer ihåg det är väl ett betyg gott nog, eller hur?!
En välfylld matsäckskorg att mumsa på och trevligt är ett bra recept, att välja en solig dag som denna gör naturligtvis inte upplevelsen sämre!
Utsikten vi bjöds på när vi fikade! En hel del att titta på(!) den här familjen valde att fika på åkern som såg så där lagom grodd och klar ut... Med sig hade de en lös hund som valde att jaga Hampus till tårar, familjen valde då att inte göra något försök till att be om ursäkt. Vi gör alla våra val...
Nu var det tänkt att ni skulle få fler fina söndagsbilder men blogspot vill inte bjussa på det just nu... En annan dag kanske!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Haha! Ja verkligen en hel del att titta på, kanske tur att bilden inte var klickbar ;-) Jag ser att mina 5-10 cm havre kanske snarare var 2-5 cm...

Malin sa...

Nu är bilden klickbar! Om det nu verkligen behövs...