tisdag 28 december 2010

(försäkrad) trasig tv

Din service är klar, välkommen till Elgiganten (sms i söndags, då hör det till saken att tv fortfarande står kvar hemma hos oss, oservad... ).

Åk och hämta en likvärdig tv den gamla kommer inte att lagas. (Telefonsamtal idag.)
I butiken fick vi hjälp, mycket hjälp, av sammanlagt 5 personer(?) i drygt 2½ timme... Uuunderbart! En gravidkissnödig, en shoppingglad tjej på 3½ och en man utan tålamod (och till det vännen P som skulle hem och parta?!)
Vi tyckte inte riktigt som säljarna, den första gav bort oss(!) till en som tyckte liiite mer som vi. Nu är vi hemma och har just nu mååånga tum tv att se på ;-)
En tv likvärdig med den vi har/hade finns inte så istället fick vi en störreBlockcitat. Mr M är nöjd och jag kan väl inte annat än hålla tummarna att den nya får plats där jag vill att den ska vara... Vi kan väl alla hålla tummarna för att den nya funkar också, vill inte tillbringa mer tid på Giganten på länge, länge! (Jag tror dock att det blev ganska bra till sist.)

1 kommentar:

Ing-Marie sa...

Tycker det va bra att ni fick hjälp över huvud taget på det stället. De brukar fösvinna när man kommer i närheten....men de kanske är bättre på den nya stora stället än på förra de var.
Det va en fantastisk vägg med apparater de hade längst bort.(för det va väl de som hade så många tvapparater på väggen? Vi va ju på båda ställena) Vi va inne förra veckan