måndag 10 oktober 2011

gäsp!

KM på Venabanan igår. Och VM i iskall Oktoberdag. Jag och barnen var där en stund och såg pappan köra den delade saabeln en gång.

Den första omgången var tydligen bara uppvärmning för honom för sedan gick det bra, riktigt bra. Han avslutade dagen med att vara snabbast av alla! Kul, men nästa år vill vi ändå se honom i en riktig bil igen ;-)
Min bil styrdes "hem" till Pälltorp där kusin E plockades upp och togs med till Laxå för övernattning (efter en kopp varm och god soppa, tack, tack!)
Jag tog alla tre barnen med mig till ICA när vi kom hem, säkert en upplevelse för alla andra som var där... Jag hoppade friskt på min lista men fick med det mest livsviktiga i alla fall...
Eftermiddagen ägnades åt bus och lek. Arga mamman fick ryta några gånger. Natten har sedan varit rätt kass... Alla barnen somnade snabbt och lätt igår men sedan har det varit livat. Nora gick i sömnen, skrek och väckte Harry. Harry krånglade och åt trettiåttatusengånger. E vaknade och skulle sova i min säng. Och kissa. Och bajsa. Och dricka vatten. Klockan fem vaknade sedan H och E för dagen, jippi!

1 kommentar:

Hanna sa...

Söta du! Jag tar med alla barnen ut ett par timmar senare så får du sova på min sköna säng! Jag lovar!!!