lördag 27 december 2014

thaimout!

Dagarna som går är livet som passerar... Livet med två heltidsjobb och två relativt små och livliga barn är tufft. Vardagen består av måsten och helgerna används för att hinna ikapp. Vi hinner knappt tänka. Ska det vara så här?

Bekanta till bekanta har åkt till Thailand. De kommer hem i mars. Thaimout. Longstay. Det som vi sååå många gånger pratat om. Som vi så gärna skulle vilja.

Vad är hindret? Varför kan inte vi? Vad är problemet? Svaret är enkelt och entydigt, det finns inga hinder och inget problem. Vi kan. Vi vill. Vi ska! Koh Lanta 2016!

Jag thaisurfar all ledig tid. Hemmet förfaller, diskbänken är översvämmad och tvätten väller över kanten på tvättkorgen. Boende, Villas, lägenheter, resorter. Jag kollar allt, jämför, kollar igen. 10 veckor är tanken. Kanske mer, kanske mindre. Sååå spännande! Härligt att våra två veckor att reka på plats närmar sig!

Det lutar åt en större bungalow på någon resort med pool och frukost. Nära skolan och stranden. Förfrågan till skolan är för övrigt skickad. Det finns två svenska skolor på ön så vi hoppas väl att det går bra!

Inga kommentarer: