måndag 26 januari 2015

Vecka 4

Dagarna rullar på och vi hänger med! Eller försöker i alla fall...

Nora har börjat på måndagsgympa igen. Det var ett tag sedan, 1-2 år kanske? Kul att hon vill röra på sig och en dag mindre i veckan att försöka fylla med aktiviteter, haha!

På tisdagen hade jag förmånen att få åka på studiebesök på Sörmlandsgrafiska i Katrineholm. Spännande att se allt från tryckplåtar och tidningsark till färdiga tidningar i postens blå lådor.

Hemresan bjöd på korvhandlarstopp i Sköllersta, gott!

Jämn vecka betyder eftermiddagsjobb för mig och det betyder barnvakt för barnen om M ska träna. Grannarna gjorde succe i torsdag. Hämtpizza och klubba till kvällsmat. Johan är Harrys favorit och jag tror att det är ömsesidigt faktiskt.

I lördags mötte vi fam A/K i badhuset i Finspång. Efter bad och matsäck och mera bad fortsatte vi hem till dem i Gillberga utanför Norrköping. Thaisurf, god mat, god dryck och massor av lek för barnen.

Övernattning och lyxfrukost följdes av pulkaåkning och korvgrillning. En helt fantastisk helg! Nästa gång ses vi på vårat ställe på stranden på Koh Lanta. Nästan precis 2 år efter att vi träffades första gången precis där, kul!

Det återstår att se vad vecka 5 bjuder på. Skidor har jag tänkt...

Inga kommentarer: