söndag 9 mars 2008

födslis

"Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag"

Lycklig som en liten lärka trallar jag på "Lottas födelsedagssång" (Lotta på Bråkmakargatan)Jag kan bara den raden men det räcker för mig!

Inatt mellan fyra och sju har jag sovit på madrass i Noras rum... Hon hade en massa små ljud för sig (dock inga skrik eller tårar) men vi somnade nog om ganska omgående. Klockan sex var hon vaken en sväng igen men sedan sov vi till sju.

Igår natt sov hon heeela natten, lite små ljud vid 00.00 så att jag var inne och stoppade om henne bara.

Svärmor var här med en vas igår, hon hade varit på loppis och allt var "sååå billigt". Loppis ligger här i byn så trots mitt köpstopp kastade jag mig på telefonen och ringde Maria, hon följde gärna med!

När vi kom in tänkte jag "nä fy" kändes inte alls bra, men sedan...
I källaren fanns min (Noras) säng!!! Jag har kollat på blocket efter en gammal utdragsäng men inte hittat något. Men här fanns den, inget märkvärdigt men för 25:- så!!!
Hittade en bänk också som ska bli "kök" till Noras rum. 30:- hoppas jag att den var värd iallafall.

Lilla fröken reser sig och släpper taget nu. Hon står lull (eller också inte!!!) i cirka en halv sekund innan hon faller ner på rumpan igen.

Idag blir det kalas med bullar, tårta och alla kusiner (Noras alltså!!!) Vi längtar!
Här kommer bilder på fynden:
Fin va?!!
Här är pentryt!!!

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag trodde du hade hittat en riktig Juno! Blev lite besviken först, men den där blir nog också fin och MYCKET billigare. Ses snart!