torsdag 13 mars 2008

Junodrömmar

Tänk om det hade varit en Juno!!! (Som min syster först trodde att jag menade)

Juno är en dansk barnsäng från 50 talet som jag lääänge drömt om. Den är helt underbar. Svår att få tag i, och väldigt dyr. Tror att man får ge ca 4000:- för en begagnad, om man överhuvudtaget lyckas hitta någon.
Det är en utdragsäng med avtagbara spjälsidor. Man kan alltså använda den till sitt nyfödda barn och sedan i ca 7 år.
Den finns även i nyproduktion, då under namnet Sebra. En Sebra kostar ca 7200:- inkl madrass... Ett tag var jag verkligen inne på att köpa en sådan, för jag älskar verkligen modellen, men priset lyckades till slut hålla mig tillbaka. (Använder man den i 7 år så blir det 1000:-/år, ungefär vad en vanlig säng kostar totalt!!!)

Min (okej jag vet det är Noras!!!) säng för 25:- kommer också att bli jättefin. Nästan lika fin... Eller kanske inte...
sebrasängen, åh vad jag älskar den!!!

1 kommentar:

Vita Damen sa...

Jag svor som en gris när min Svåger (Micke)kom hem till oss (efter 14:00) på lördagen och sa att det var en tjej som stog med en utdragbar barnsäng i trä som hon hade köpt på loppiset....F-N sa jag, jag glömde bort att det var öppet, hade ju planerat hela veckan att gå dit , just på grund av att det kanske fanns en hundradels chans att det fanns en säng...och du fick den, LYCKOS DEJ! På lördag är det jag som hänger på dörren. Det ska bli spännande att se hur sängen blir när du har pysslat färdigt med den och kör hem den hit, HAHA! /Jennie