onsdag 2 april 2008

Motorsåg är bra att ha!

Vi har sågat ner lite sly,buskar och träd i trädgården. Hoppas, hoppas att syrenerna överlever vår mycket omilda hantering... Allt har sågats av i marknivå! Det blev mycket fint men det skulle ändå vara kul om det växte upp lite igen.
Micke önskar sig en minigrävare i födelsedagspresent, och det tycker jag skulle vara bra om han fick. Kostar väl cirka 100 000, men tänk vad fint vi skulle kunna göra då!!!
Vi sågade ner alla taggbuskar och allt annat i häcken utanför "lilla huset" (huset på gården som naturligtvis skulle renoveras och hyras ut om vi bara hade tid och lust). Där skulle det nu vara så fint med ett litet vitt staket.
Runt hela tomten skulle det vara fint med ett staket eller en häck av något slag. Igår bestämde vi att vi ska fråga alla som kommer på besök vad de tycker skulle passa bäst.
Nu frågar jag samma sak här: Vad skulle du ha runt vår gård om du bodde här? Alla förslag är välkomna: plank, mur, staket, stängsel, gran, syren... osv! Hoppas nu att alla läsare svarar! (för visst finns det fler än J och H?!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Staket

Hanna sa...

H först ut! Ingen aning om vad som skulle vara snyggast men staket är ju snyggt, ett vitt...annars en tät snygg nästan-åretomgrön-häck. Bra vägledning?!

Vita Damen sa...

Hej hopp, jag är ju inne på sånt som sitter vid smégården, smala spetsiga plank...men kanske grått hos er (det ska vi ha,hihi) för ni har ju gråa fogar i teglet och det håller ju skiten borta (osynlig) vitt är ju inte kul att måla varje sommar. Och en fin grind, lummigt innanför med syren och dyl. Vi kommer att ha fina trädgårdar om ca15år, då har allt växt till sej och då vill vi flytta...haha! Trevlig helg på er!