söndag 11 januari 2009

trivselhelg

Startade helgen med massor av lek i fredags. N hade två kompisar på besök M och E med deras mammor M och L. Jättetrevligt att träffas och prata om allt. Barnen lekte lite sådär... N skrämmer alla andra barn med sina glädje/ilske/trött/hungrig skrik. En och annan mamma rycker också till...
Lördag förmiddag gjorde vi en shoppingresa till Marieberg. Willys, Elgiganten och IKEA endast tyvärr! Med Nora i släptåg kändes det dock ganska lagom. Ny dammsugare var kanske det viktigaste för dagen, den gamla pajade i torsdags (ca 12-15 år gammal så visst, inte helt oväntat).
På Ikea hade jag en kort och enkel lista, men en sak fanns inte hemma så jag får glädjen att åka dit igen, hihi.
Idag har Nora och jag bakat, kladdigchokladkaka med kokostoscatopping! Låter ganska nyttigt va?! Ligger i en låda i frysen nu och bara väntar på oväntat besök, hoppas att vi får främmande snaaart!
Efter lunch var det en liten som inte ville sova, men med "Anna Wahlgren"gung på vagnen så gick det tillslut. Ikväll somnade hon jättebra, la henne i sängen lät dörren vara öppen och sa: "jag kommer tillbaka snart" och gick ut. Hon pratade en stund men inget mer *lycklig*
Vi har i eftermiddag hunnit med att träffa farmor och farfar och mormor och morfar Jan. En och annan kaka har då passerat munnen... Jag gottgjorde synderna med en timmes promenerande i gott sällskap, världens bästa Kerstin, hon får verkligen tiden att springa iväg! Tack, tack. Inte ens vinterstormar kan hindra oss!
Nu är det sovdags, tiiidig morgon imorgon!
Inte helt lätt att välja i dammsugardjungeln, pris, effekt, volym, sladdlängd... men vi är faktiskt helnöjda, efter varsin runda!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Men vilken tur att ni hittade en dammsugare som passade er båda, så mycket lättare att dela på arbetet då. Angående bärstolen så kan det ju tänkas att en liten kusin kan ärva den en stund?! Hur är andrahandsvärdet?
Kram

Kerstin sa...

Tack själv underbara du! Det är alltid lika trevligt att vara ute och gå med dig, du är lätt att prata med och det är skönt att kunna ventilera med dig! :-)
Saknar våra promenader denna vecka, men kanske en prommis i helgen om vi hinner!?
Nu ska jag fortsätta pärlandet och länkadet till kommande smyckesparty! :-)
Kram på dig vännen!