söndag 29 mars 2009

helg

Jag känner mig tom, ingen lust, ingen ork, ingen glädje. Hoppas att våren snart kommer tillbaka och ger oss lite ny energi. Ledigheten var nog nödvändig, har mest varit hemma och pysslat om hus, barn och djur (plus en sambo!). Ätit gott och bara varit.

Igår plockade vi fram boben och tog några åk på "Kanalkullen", klockan 08.10! Vi var ensamma där då:-) Innan det hade vi tagit en liten promenad med hunden också...
Idag har jag varit arbetsbefriad, jag tog min mamma med mig och åkte till Marieberg. Fel helg, i dubbelbemärkelse, lönehelg plus att jag inte är på topp just nu... Blä! Ett par byxor hittade jag efter många om och men, tyvärr ingenting till det. Vill vara fin på begravningen så något mer måste jag nog införskaffa. Stackars mamma handlade inget, bara stöttade mig... Eller jo, vi var på Willys också, där blev det mååånga påsar för oss båda.
Nu har N somnat för kvällen och M och jag ska gå ned och fixa lite i tvättstugan, jag (vi?!!) ska äntligen få torklinor i taket. Det kommer att bli så bra!!

3 kommentarer:

Linda sa...

Heej heej !

Känner precis som du ... fy va tungt det är ! Men snart så , kan vi njuta av sol och värme ( förhoppningsvis )

Kramizar Linda

Vi i skogen sa...

Hej Malin!
Passa på och njut av solen.....
Läser och känner igen mig.
Kram Jånie

Vita Damen sa...

8kg!!!! Super bra! Grattis till det! ....i dag (onsdag) kom ju våren! Har njutit i en sackosäck på altan i värmen och bland flugorna, visst är man glad nu när flugorna vaknar och om några veckor så hatar man dom, knasigt! Kram på er!