torsdag 2 april 2009

bad, färg och grill!

Den i familjen som snart fyller två år har blivit en riktig liten suris! Ingenting är bra, (om inte farmor eller mormor är här förstås) vill bestämma allt, och göra tvärt om vad mamma och pappa säger.
Just nu sitter denna familjemedlem i badbaljan, och surar faktiskt inte alls, skönt! Jag sitter på en pall brevid och bloggar, seriös mamma va?!
Det luktar skunk ur ett avlopp annars är det ganska mysigt här. Jag har målat en hylla och en ljuslykta så nu fick skötbordet flyttat ut. N är långt ifrån blöjfri så det har bara flyttats till ett annat rum än så länge. Till sommaren hoppas jag att vi kan göra oss av med det.
Så här ser det ut i badrummet nu för tiden:
Hmm våtrumstapeten ser ännu snyggare ut på bilden än i verkligheten! För att inte tala om golvet! Ja okej, de är inte så snygga annars heller, jag vet....
var det någon som kallade mig suris?! Det var det fräckaste, se vad glad jag är! (OBS! tro inte på allt du ser!)
Nu börjar det gnöla lite i baljan, dags för ny aktivitet kanske! Vill bara hinna skriva att jag har grillat idag! Japp, M tvättade bilen och N och jag grillade kött och ungsstekte grönsaker till kvällsmat, mums! Lite halvnyttigt tror jag och supergott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det inte ligger nån skunk i avloppet ;)
Va fint det blev med lyktan och skåpet. Här har jag "bara" hunnit grunda mitt skåp...
Hoppas vi kan ses snart!

Kramisar M&M

Malin sa...

Inga skunkar i mitt badrum men ett avlopp som vi inte använder torkar och stinker. Jag vattnade det igår så nu är det luktfritt igen! Ses gärna, har lite ved att ta rätt på först bara...