Kycklinggryta som jag fått recept på från min mamma (kommer från svt tror jag!) 1 burk kokosmjölk 1 tsk salt 2 tsk rödcurrypasta 600 g kycklingfile, strimlad 500 g wokgrönskaker Koka upp, kokosmjölk, salt och curry, i med kycklingen och koka i tre minuter. Häll i grönsakerna, låt koka tills de är klara. Servera med ris.
Jag tyckte först att receptet var ganska tråkigt men efter att ha provat så vet jag att detta är ett superrecept! Det är gott, ser gott ut, går snabbt och är hyfsat nyttigt. Jag har bara provat med gröncurrypasta, det käkade jag i Thailand och den här grytan doftar just Thailand! Prova!måndag 6 april 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Den grytan brukar vi göra här hemma fast brukar göra den i en wook panna och med grön currypasta, lite pressad lime och lite hönsbuljong med och den är helt underbar god hela familjen verkligen älskar den.
Bra tips! Jag ska prova med lite malen ingefära nästa gång, och kanske sambal oelek.
Skicka en kommentar