tisdag 7 april 2009

Eskilstuna?!

Hur kul låter det egentligen? Jag har googlat denna stad mest för att de har sitt zoo och att det ligger lagom nära. Detta resulterade i att jag hittade ett mysigt hotell och ett äventyrsbad, låter som något för oss!

Jag missade sälenresan och vill nu ha något annat att längta till. Nöjesparken på Eskilstuna Zoo öppnar 14/5, så Mikael kan räkna med att fira sin 34:de födelsedag i Etuna! (Han fyller den 15:de).
Jag ska faktiskt fråga om lov innan jag bokar men jag längtar faktiskt redan! En mysig familjetripp, precis vad vi behöver(?!).
Klockan är nu 23.30 och jag borde sova för länge sedan, bärbar dator = dator i sängen är kanske inte det bästa för arbetsgivarna...

3 kommentarer:

Sju Hjärtan sa...

Vi var i Eskilstuna förra året och vi tyckte att zoot var jättefint och så finns det ju som du skriver ett äventyrsbad precis brevid plus ett tivoli precis brevid med så ni gör nog ett bra val om ni vill ha en familjetripp .

Anonym sa...

Har oxå kollat eskilstuna med övernattning, kollade dock på campingen/stuga men det var rätt dyrt. Vilket hotell titta du på?? //Linda (Emrick&Thyra)

Malin sa...

Hotellet heter "Clarion Collection hotel Bolinder Munktell" det var inte det billigaste men enligt recentioner var allt bra, bra frukost, fräscha rum och vänlig/servicevänlig personal. Det fanns "paketpris" förra sommaren med entrén till zoo alt. äventyrsbadet. Billigaste bokningen hittade jag dock via någon annan site, typ "hitta hotell".
Det är inte bara frukost som ingår i priset heller utan även lättare kvällsbuffé och eftermiddagsfika med hembakt :-)