torsdag 16 april 2009

träning och sorg

Japp, idag var det dags för ett nytt pass med "hälsogruppen". På hemmaplan, i Bergfästet (folketshus?). Hanna hette tjejen som först coachade oss i en timme och som sedan skulle fortsätta i två till!!

Boxercise var aktiviteten och det var riktigt, riktigt roligt. Tack Maaret för att jag fick slå på dig :-) Lite svårt med de olika slagen och lite jobbigt efter träningen igår men helt klart kul att ha provat, jag föreslog ett handskinköp när jag kom hem och han tyckte det var en bra idé... Då insåg jag att det inte var det!
Imorgon är det begravning, känns riktigt tungt. Ork och lust försvinner, men jag ska rycka upp mig för här behöver det städas. Familjen ska fika här efteråt, det känns bra, vi behöver nog alla allt stöd som finns. Skönt att det är helg sedan, jag ska visserligen till Ullared på lördag (bestämt sedan länge) men M och N får ju vara hemma och ta det lugnt.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Oj vad vi ska träna nu när du vågat prova ;-) För visst tar du väl med mig???
Tänker på er och begravningen. Massor av kramar!

Finnpajsaren sa...

Va snäll mot min mamma... ;-)
Och ta hand om varandra idag. Kram.

Rebecka sa...

ullared igen! åhhh vad avis jag blir! ska själv försöka komma ner i ev i maj o i juli.
Stor styrke kram till er för eran extra jobbiga sorge dag idag. min pappa, farbror, farfar o farmor ska också dit idag. KRAM

Malin sa...

Jag hoppas att jag var snäll mot mamman!
Jag tränar gärna med dig systeryster!