onsdag 15 april 2009

flowin

Hälsogruppen har varit i Kyrkskolan utanför Hallsberg på ett träningspass ikväll, mycket trevligt! Och jobbigt. Och svettigt. Och förmodligen rätt arbetsnedsättande resten av veckan...
Flowin hette det vi ägnade ca 50 minuter åt. En matta ca 75x150 cm, fem "paddar" till händer, fötter och knä och kroppen var det som användes. Paddarna glider otroligt lätt på mattan och det hela går ut på att röra sig med dessa. Vi åkte skidor och skriskor, gjorde armhävningar och rumplyft bland annat.
Instruktören Oskar visade, tjatade och peppade hela passet och tiden flög iväg. Det var kul, jag skulle gärna prova igen.
Det var inte bara träningen som var bra, salen var dessutom snyggt inredd! Byggnaden inhyser även en liten affär som jag blev väldigt nyfiken på, jag såg massor av fina lyktor, krukor, blommor. En öppen dörr från träningsdelen ledde tydligen till en privatbostad, den glimt jag fick gav mersmak, det såg verkligen jättetrevligt ut!
Tack snälla Terese för att du vidgar våra vyer och tack Oskar för ett bra nybörjarass!
Cyklar, skivstänger och boxningshandskar förvaras i träningslokalen, både snyggt och smidigt! (men kolla in vaserna i fönstren!)
mattan och paddarna
I ett av fönstren... Snyyyggt!! (En liten kille som kikar in också!)

1 kommentar:

Finnpajsaren sa...

Tack för tipset då! ;-)
(Skicka karta... hehe)