tisdag 5 maj 2009

vab

Så var det dags igen för lite "vård av barn". Det är Mikaels tur men det blir jag som är hemma imorgon iallafall. Nora har varit hos farmor både måndag och tisdag.

I söndagskväll när det bestämdes att hon skulle vara där på måndagförmiddagen (Mick hämtar klockan 12 på dagis på måndagar) var hon ganska pigg och vi trodde att det bara skulle bli de timmarna. Sedan blev det hela tisdagen också och vid läggningen idag hade hon feber igen, 38,9 grader...
Mr M gick hem tidigare i morse för att han kände sig dålig men på eftermiddagen ringde han sig frisk, han var piggare och N hade varit pigg hela dagen... Ooops! Så ja, imorgon är jag hemma med lilla fröken. Mr M stack just iväg till jobbet.
I eftermiddag har jag först cyklat till affären i full storm med en 13 kg tyngd på pakethållaren. Handlat mjöl, jäst och mjölk (och frukt, och ägg och mer frukt... Pengarna jag hade med räckte preciiiis!). Sedan har jag bakat 50 bullar och 20 hamburgerbröd. Kul, ska bli gott med hemmagjorda fiskburgare med fiberbröd, längtar! (Gick en rask promenad på lunchen, så en liten bulle är jag väl värd också?!)
Nu ska jag hoppa i målarkläderna och rusa ner i källaren, grundade en vända igår och kan meddela att jag är sååå nöjd!

1 kommentar:

Sju Hjärtan sa...

Ja dessa j...a sjukdomar, jag är fortfarande inte helt pigg efter nu en vecka... väntar med spänning på bilder av dina målar projekt, de brukar ju alltid bli så bra :)