söndag 4 oktober 2009

mammas pappa

Det är alltid lika spännande att diskutera våra nära och kära med Nora. Idag har vi varit hos min pappa, hennes morfar. "Min morfar" säger hon "ja och min pappa" säger jag "nej min morfar" fortsätter hon och så kan vi hålla på, lääänge.
Helgen har varit lugn, vi har bara ätit, fikat och haft det bra! Nu är batterierna laddade för en ny arbetsvecka! N hade lite, lite feber vid läggdags idag det återstår att se hur det är imorgon... Hon har inte varit hängig eller så men jag tyckte att hon kändes lite varm.
Vi tittade in en sväng vid Hemsjön när vi var ute och åkte. Underbart fint där, åk dit alla ni, som liksom jag, inte kommit sig för ännu! Med hem till oss kom bara dessa bokstäver nu undrar jag står det "home" elller "h, o, upp och ned vänt w, e"? Någon som törs vara ärlig?!
Nya soffbordet är färdig målat, jag är supernöjd! (kuddfodralet i bakgrunden hör ihop med förra helgens fyndade överkast)
mammas rosa tjej! (med tradera fyndade höstkängor, som nya för 102:-!)

3 kommentarer:

Hanna sa...

Nog för att det är svårt att fota vitt men VAD är det för färg på bordsskivan? Jag tycker att det lite ser ut som W upp och ner men det duger...
Kram

Camilla sa...

Hej!
Jag brukar besöka Hannasblogg och kollar då in till dej oxå.
Ditt M ser faktiskt ut som ett W.
Men vad gör det om tusen år????
Kram camilla

Malin sa...

Hmm, jag får se till att skaffa ett M istället, någon som vi ha ett W då kanske?!

Bordet är såklart VITT, det är den färg jag har liksom...