måndag 31 maj 2010

helg följs av vardag

Mammor har firats, pappor har befriats från folkracebilar och andra fordon (vrak?), blommor har planterats och verandor snickrats. Jag talar om helgen som just sprungit i från oss! Vi har målat och grejat lagom tycker jag (eller iallafall Mr M jag hade nog orkat liiite till...)

Idag slapp vi övertiden på jobbet på grund av komponentbrist. Jag hämtade min glada tjej på förskolan och sedan har det varit full fart. Promenad, lek i trädgården och grannlek både inne och ute, jag hann med andra strykningen på brädorna till fasaden under tiden, perfekt! Matlagning och sedan läggning lagom när pappan kom från nya jobbet! Glad och trött var han. Efter det har jag hunnit veckohandla (hmm okej, femdagarshandlat mat, onsdag förra veckan!) och promenerat en knapp timme i kvällssolen. Uuunderbart!
Det kanske är tokigt att säga det men jag hoppas på komponentbrist imorgon med... Ha det!
kottling pågår... Som bilden visar, många reglar blir det.
första väggen kläs med vindpapp (numera är den även luftspaltad och första brädorna är på plats!)
mitt ansvarsområde: målningen...
N på väg till förskolan som prinsessa i fredags (avslutning på biblioteket, typ) Håret är lockat 06.30 på morgonen, duktiga tjejer här!

3 kommentarer:

FamiljeKärlek sa...

Söt liten prinsessa! :-)

Glasverandebygget tar sig minsann, nice.
Hoppas allt är bra!
Kram kram

Hanna sa...

Oj shit mina kids ¨har ¨sommarfest imorgon måste jag locka håret på Viran då?

Malin sa...

Haha, ja det är klart Hanna! Den här avslutningen var dock med temat "prinsessor och riddare" och jag kompenserade den inte inhandlade prinsessklänningen med lite lockar i håret...

Tack Kerstin, perfekt vin-veranda tror jag att det blir ;-)