torsdag 3 juni 2010

poolparty

Poolen är tvättad och lagad! Nu fattas bara 16ooo liter vatten, sedan kan vi bada! (Eller kanske 16 kubik vatten och MASSOR av sol, sedan kan vi...)

Jag hoppade ner i sörjan av löv, alger och regnvatten direkt efter jobbet och var klar cirka tre timmar senare. Nu är händerna alldeles söndriga efter att ha klorinskurat poolväggarna, aj, aj, aj, nästa år ska jag använda handskar...

6 kommentarer:

FamiljeKärlek sa...

Skönt att ha det gjort iallafall!!
Håller tummarna för värme nu och att ni får vatten! ;-)
Kram

Ing-Marie sa...

Duktig tjej.....men funderar på om Torbjörn och Harriet skurar sin pool.....det har jag aldrig hört. Ska fråga dom någon dag, för att skura en hel pool låter jobbigt.

Malin sa...

Nu är vattnet på plats, tar ca 12 timmar med vattenslangen...

Poolen i Vilan skuras säkert inte! Vi har inte fått till någon bra vintertäckning så vi får i alldeles för mycket skräp för att kunna fylla upp och köra med det gamla vattnet. (Vi har en billighetsvariant och det kostar lite mera arbete...)

Ing-Marie sa...

Nej det va så, de dammsuger och skurat bara med bortste upp efter kanten. Tror gav en klor chock på hösten och körde rent genom någon sil eller filter nu på våren , plus att de fyllde på det som de tappade ur i höstas (en bit under silen/pumpen)Sen hade de ju bubbelplast och plåtar över på vintern. Torbjörn har ju installerat solvärme plus luftvärme pump så det va 28 grader i går. Det va ju så skönt t.o.m jag hade kunnat bada

Ing-Marie sa...

Glömde skriva att jag skulle va glad om jag hade en sånn pool som ni har.

Malin sa...

Åh, 28 grader låter inte dumt alls! Vill också ha... Någongång så!