tisdag 3 augusti 2010

likasinnad sökes, eller?!

Tillsammans med min älskade unge och hennes moster, kusiner och mormor har jag idag besökt Äventyrslandet i Kinnekulle! Inledningsvis väääldigt blött men annars mycket trevligt.

Supermorsa som man är så fanns givetvis regnkläder och stövlar till både mor och dotter med, och det var tur det! (och matsäck och frukt och dryck och ombyte och...)
Jag rekommenderar ett åk i en luftkudderutschkana i ihållande regn, ta på regnkläder så ska du se att det blir fart på fläsket ;-)
Bäst med besöket var dock för min del Arnstaden. Jag är, som ni kanske vet, lite kär i Arn. Hjärtat värker när jag läser om Arn, och här finns husen från filminspelningarna! Arns och Cecilias hus kan man bo i, bröllopssvit! Det finns ett kapell (som jag aldrig såg visserligen...) som man kan gifta sig i!
Jag tror att jag kan få svårt att få mr M att gå med på att gifta sig klädd i medeltida kläder i Arnstaden i Götene, att fira gästabud i ett supermysigt tält med levande ljus, äta grillat vildsvin, underhållas av Gycklare och sedan övernatta i Arns hus...
Så nu undrar jag: tager du mig? Vem som helst, jag är öppen för förslag! (Ett litet namnbyte på min blivande make önskas också...)

3 kommentarer:

Ing-Marie sa...

Tjata lite på M så kanske han följer med till Götene , jag skulle gjort det om du frågat men jag är inte lagd åt det hållet ;-)
Namnförslag har jag inget, går inte Mikael bra ?

Malin sa...

:-) Mmm, en man kanske känns något mer aktuellt. Jag hade tänkt Arn...

Hanna sa...

Arn Andersson funkar ju bra! Jag ställer upp som gycklare, haha!!!