måndag 4 april 2011

Me!

Hej och välkommen till min lilla blogg! Här har ni lilla mig!

Kommentarer som "har inte du sprängts än?" och "vad fin du är när du blivit så rund i ansiktet" mottages gärna, är man gravid så är ju sånt okej. För i den här kroppen svallar just inga hormoner, så känsligare/lättrördare/aggresivare än vanligt, nej då...
Tala gärna om för mig att jag väljer fel sjukhus och att förkylda inte är välkomna till förlossning också. Det är okej. det kan jag ta. Eller inte! (Och mamma, ett djupt andetag och räkna till tio hjälper inte. Jag har försökt, jag lovar.)

9 kommentarer:

Hanna sa...

Du får ta den där som är med i solsidan "ungen kom ut för en vecka sen det är bara moderkakan kvar, hämta en stålbunke och kläm så kanske vi kan få ut den"
PUSS

Ing-Marie sa...

Tycker du är fin jämt med eller utan magen och när Harry bara kommit ut så blir du smärt som tidigare. Bakifrån tror jag inte det syns att du är med barn för du har ju bara en stor mage.

Mary sa...

förstår varför du egentligen är hemma från jobbet :) kram Mary

Sara sa...

Du har jättefin mage och ser inte alls rund ut i övrigt! Angående foglossning så kan jag skriva under på att det är ett rent h-vete! Men snart, snart har du ditt lilla underverk i famnen!! Och då är det värt allt besvär! Kram

Sofie sa...

Brukar kika in här ibland och läsa din blogg. Gravida kvinnor är otroligt vackra, även du!
Jag fick inte föda i Karlskoga pga komplikationer under min första graviditet, men var jättenöjd med USÖ. Hade underbar personal, och det är en trygghet i sig att om det händer något så behöver man inte åka iväg utan experter finns redan på plats. Det kändes i alla fall tryggt för mig ;). Lycka till nu!

Camilla Krona Edvardsson sa...

Du är jätte fin. INTE stor. Dessutom är jag säker på att det är en pojke ;)
Kram camilla

Malin sa...

Det nappade bra på det här inlägget... Hihi! Tack för alla snälla kommentarer, de värmer!

pia sa...

kram Malin<3 <3<3

Anonym sa...

Usö var super trevliga mot mig och min familj!

Jag låg kvar 7 dagar och kände att jag behövde det.även min sambo sov kvar,så om du funderar över de här sex timmarna man har hört talas om..så är det att du fååår åka hem...men de slänger inte ut dig..de måste fortfarande kontrollera att allt står rätt till så även om du vill åka hem efter sex timmar så kanske du inte får det.

vi kände oss trygga med usö..så jag tycker att ni har gjort rätt val.

och det här med allt som kommer med magen...du är skitsnygg bruden!