måndag 9 maj 2011

underbar måndag!

Lite plock och städ undet tiden Nora var på förskolan och sedan lek. Massor av lek. Vi stannade i en lekpark på vägen hem. Cirka 1½ timme. Solsken och mamma-barn mys, härligt!

Hemma lektes det med grannbarnen innan mina jobbarkompisar kom på fika. En mycket trevlig stund ute i solen, tack ska ni ha! (Stort tack för presenterna också!)
N lekte sedan vidare med grannarna tills det blev dags för kvällsdusch och läggning. Lite svårt att förklara att det faktiskt är kväll när solen tokskiner och det är full fart i alla trädgårdar. Somnar gör hon på två sekunder, helt slut efter långa dagar ute.
Nu håller vi tummarna för mer utelek imorgon och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det i all oändlighet!

2 kommentarer:

Ing-Marie sa...

Visst är det skönt med värmen och solen .Men det är så torrt så någon liten regnskur kan väl få komma på natten...tycker du inte det ?

Malin sa...

Okej då, men bara på natten!! Här får blommorna dö om de behagar, jag orkar inte springa runt och vattna. Så är det hos er med va? ;-)