måndag 5 januari 2009

hemarbete

Hmm är lite oense med blogspot just nu, tyvärr är det inte jag som vinner vår kamp ikväll så här kommer inlägget i "fel" ordning, dvs bilderna före texten... nu ser vi vad vi äter! kedjorna ska kortas av när vi vet hur högt vi vill ha den. (önskar mig ett vitt matbord också...)

Böcker! En ärvd från far, en från mor och en från Rusta!
Slänger med en bild på N. Hon gillar Pippi, har sett lite på tv och nappade direkt! Kanske står på önskelistan till tvåårsdagen i april. I fredags köpte vi ett nytt borr samt en ask med skruv och plugg. Detta för att sätta upp en hatthylla i källaren där vi numera nästan alltid passerar in och ut. (Mest praktiskt eftersom att barnvagnen står där.)
Idag har vi använt samma borr och satt upp en tavellist i Noras rum. Den kommer från Ikea men har stått cirka ett halvår bakom hennes klädskåp och väntat på montering. Nu sitter den som ett smäck på väggen och det känns så bra! Nästa inköp till hennes rum är planerat, vi får väl se hur länge det dröjer innan det blir monterat...
Vi har också satt upp en lampa över köksbordet, äntligen! Även den från Ikea och även den "lagrad" i hemmet cirka halvåret! Vi (ja, jag tror att det gäller även herr Andersson) är supernöjda, den passar jättebra både ihop med bordet och i helheten *nöjd*!

1 kommentar:

Amor vincit omnia sa...

Tack tack, du har ju turen att försöka hålla löftet med en i samma hus, inte lika lätt här kan jag ju säga när han kan äta precis allt utan att ens lägga på sig ett gram o godislådan som läskar varje dag gör ju inte saken bättre precis. Men då får väl du o jag peppa varandra ibland och kanske ta en motions tur ihop nån gång?