tisdag 6 januari 2009

korvgrillning

Det var inte första försöket men äntligen blev det av! Vi träffade mormor och morfar Jan vid vindskyddet på deras jaktmark. Vackert beläget i en slänt vid en sjö (om solen tittat fram hade jag grämt mig mycket över vår glömda kamera...) .
Vi bjöds på glögg, Melker på hundlek (och en del rester), Nora på pulkaåkning på isen, alla på friskluft och massor av dagsljus samt såklart korv med bröd!
Imorgon är det dags för jobb igen. Känns lite sådär med tanke på "skift mot varandra" -läget, men jag är glad att jag har ett arbete att gå till så det får gå ändå! Jag jobbar eftermiddag, alltså bara onsdag och torsdag. Jag har dessutom gått ned i tid, börjar 13.30 istället för 13.00, hallå rena semestern ju! Snart är det helg och kanhända mer korvgrillning och isåkning.
Efter utelek glider N och jag runt i våra underställ och är SÅ snygga! Här är tjejen med sina nya fina "smycken". Hon älskar dem! (Jag införskaffade dem med förhoppningar om att hon skulle sluta använda Melkers strypkoppel, det funkade...)

1 kommentar:

Hanna sa...

Tur att ni inte hade sol för då hade jag grämt mig också!
Kram Hanna