måndag 23 februari 2009

första förskoledagen

Eller första timmen på förskolan...

Mr M var nöjd med besöket och är säker på att det kommer att gå sååå bra. Skönt för en hönsmamma att höra! N träffade på sin kompis E och de visade sitt sätt att "leka"... Hmm jag och Kerstin vet ju sedan förut hur det låter, nu är det flera som vet!
Innan de gick iväg skickade jag ett "lycka till" sms från jobbet, svaret kom snabbt: "din dyra ljuslykta är i tusenbitar!" Inte riktigt vad jag frågat om men ändå intressant information...
Lite imponerad blev jag dock av min karl, han visste vilken som var den dyra lyktan, han kommer ihåg att jag var rädd om den. Såklart grämde det mig att den var trasig, men N hade iallafall inte gjort sig illa och hon hade kunnat valt min ärvda oljelampa, det hade varit värre!
Väl hemma fick jag veta att det var lyktan på "baren" som var ett minne blott och jag visste direkt att det var fel lykta, eller rätt om man så vill! Lycklig kunde jag sedan konstatera att mina bästa lyktor fortfarande är ok, nu ska de räddas till ett säkrare ställe, vill inte riskera fler olustiga sms!
Nu ska jag ta en sväng med penseln, har laddat batterierna med en kopp kärlek, grönt te med små röda (socker?!) hjärtan i, mumsigt! (från Kahls på Marieberg)

1 kommentar:

Hanna sa...

Till och med moster har tänkt på lilla fröken (och hennes bästa föräldrar). Det är stort att börja på förskolan. Jag hejar på Nora och er!!!
Kramar Hanna